Ons bedrijf

Op 22 augustus 1926 besloot Jan Kuper om uit het bedrijf van zijn vader te stappen en een eigen bouwbedrijf te beginnen. Het bedrijf is tot medio 1993 gevestigd geweest aan de Westenesscherstraat in Emmen en vanaf 1993 aan de Nautilusstraat in Emmen. In december 2013 is het bedrijf verhuisd naar de Pioniersweg, op het industrieterrein van Barger-Oosterveld te Emmen.Tevens is Jan Wesseling naast Fred Kuper mede eigenaar geworden van Kuper en Kroeze B.V. In oktober 2015 is Jan Wesseling (die sinds 1993 bij Kuper en Kroeze Bouwbedrijf B.V. werkzaam was) volledig eigenaar geworden van Kuper en Kroeze B.V. Inmiddels zijn wij weer verhuisd naar de Jacob le Mairestaat te Emmen. Daar hebben wij voor ons zelf een nieuw bedrijfspand mogen bouwen. 

Terwijl Kuper en Kroeze B.V. van oorsprong vooral werkzaam was in de utiliteitsbouw zijn we nu ook met name werkzaam in de particuliere woningbouw, verbouw, onderhoud en renovatie.

Daarnaast verichten wij ook nog allerlei onderhouds- en nieuwbouwwerkzaamheden voor onder andere Prysmian Group (Draka Kabel BV),Esdal College, Hondsrug College, Viviani Christelijk Onderwijs en Vereniging van Eigenaren.